Mon 1.1. 00:00 - 00:00
muu
Liity Kalevan Rastin jäseneksi vuodelle 2018
Kalevan Rasti Ry
muu
2018-01-01 - 2019-01-01

Seuran jäseneksi liittymällä pääset nauttimaan jäseneduista koko vuodeksi! Valitse itsellesi sopiva jäsenyys ja maksa myClubin automaattisesti luoma lasku. Täydennä tämän jälkeen jäsentietosi. Mikäli valitset perhejäsenyyden, kirjoita muiden perheenjäsenten nimet sille varattuun kenttään jäsentiedoissasi.

Eri jäsenyydet:

Kuntojäsen 30 € Seurahintaiset suunnistustapahtumat (talvirastit, kuntorastit, ketunlenkki ja taitoharjoitukset), salivuorot, rataharjoitus ja viestien osallistumismaksut.

Valmennusryhmäläinen 80 € Ryhmäkohtaiset asuste- ja leirituet, 20/15/10 henk. koht. Kilpailua/vuosi, taitoharjoitukset, rataharjoitus, kuntorastialennuksen, viestien osallistumismaksut ja salivuorot.

Kilpaileva nuori (alle 18-v.) 50 € Vapaa pääsy seuran suunnistustapahtumiin ja saliharjoituksiin, 25 henkilökohtaista kilpailua/vuosi, ohjatut nuorten ryhmän treenit.

Perhejäsenyys 60 € Seurahintaiset suunnistustapahtumat (talvirastit, kuntorastit, ketunlenkki ja taitoharjoitukset), salivuorot, rataharjoitus ja viestien osallistumismaksut.

Kannatusjäsen 100 € Edut kuten kuntojäsenellä.

Login
New member?
Register your member details if you don't have a myClub account yet
All events