21.8.2023 08:59
Kalevan Rasti Ry

Lähde mukaan Kalevan Rastin 25manna-matkalle!

Seurojen MM-viestiksikin tituleerattu 25Manna järjestetään jälleen Botkyrkan Lidassa 7.10.2022. Meillä on viime vuodelta puolustettavana 6. sija ja parhaan suomalaisseuran titteli. Kakkosjoukkue sijoittui viime vuonna sijalle 117, jota luonnollisesti lähdetään tänä vuonna parantamaan.

Mikä ihmeen 25Manna?

25Manna on 25-osuuksinen viesti, jossa samassa joukkueessa juoksevat kaikenikäiset suunnistajat. Joukkueen kokoonpanolle sekä eri osuuksille on asetettu erilaisia vaatimuksia juoksijan sukupuolen ja iän suhteen. Viestin kaksi ensimmäistä osuutta käydään perinteisen viestin tavoin, mutta kolmannelle osuudelle starttaa yhtä aikaa 4 viestinviejää, jotka jokainen lähettävät vaihtoon saapuessaan matkaan yhden viestinviejän 4. osuudelle. Näitä neljän viestinviejän rinnakkaisosuuksia jatkuu aina 7. osuudelle asti. Osuuden 23. viestinviejän on odotettava vaihtoon kaikki 7. osuuden viestinviejät päästäkseen.

Lisätietoja viestistä löytyy kilpailukutsusta

25manna-matkan kulku

Perjantai 6.10.2022

n. klo 10-11

Bussi lähtee Joensuususta. Reitti Joensuu-Kuopio-Jyväskylä-Turku. Kyytiin voi nousta myös matkan varrelta.

Klo 20.55

Viking Grace lähtee Turun satamasta. Suoraan satamaan tulijoiden olisi hyvä olla paikan päällä 1 h ennen lähtöä.

Lauantai 7.10.2022

Klo 6.30

Viking Grace saapuu satamaan, siirtyminen bussilla kisapaikalle.

Klo 9.00

25Mannan lähtö

Klo 14.30

Voittaja maalissa, siirtyminen satamaan joukkueiden tultua maaliin.

Klo 20.00

Viking Glory lähtee Tukholmasta

Sunnuntai 8.10.2022    

Klo 7.35

Lautta saapuu satamaan, bussimatka kohti Joensuuta. Paluu Joensuuhun iltapäivällä.

Joukkueiden kokoaminen ja omavastuut

Joukkueiden kokoamisesta vastaa Jere Pajunen. Ykkösjoukkueesta pyritään samaan mahdollisimman iskukykyinen. Kakkosjoukkueeseen valitaan lähtökohtaisesti halukkuuden perusteella ja siihen tervetulleita ovat kaikki KR:n jäsenet. Mahdollisessa valintatilanteessa painotetaan seura-aktiivisuutta ja nuoruuden intoa sekä otetaan huomioon viestin osuusjako ja joukkueen kokoamiseen liittyvät rajoitteet. Joukkueet tarvitsevat matkaan myös huoltajia ja varajuoksijoita. Jos kakkosjoukkue ei tule täyteen, pyritään se täydentämään lähialueen seurojen suunnistajilla.

25mannan omavastuu on 75 €/henkilö. Hinta sisältää bussikuljetuksen, lauttaliput 4 hengen Seaside-hyteissä sekä osallistumiseen liittyvät maksut.

Sitovat ilmoittautumiset tehdään My Clubin kautta 27.8.2022 klo 12.00 mennessä. Ilmoitettavien joukkueiden määrä päätetään tässä vaiheessa, jonka jälkeen joukkueita täydennetään tarpeen mukaan. Yleisen sarjan juoksijat ovat selvillä 17.9. käytävän EM-näyttökisan jälkeen, jonka jälkeen lopullinen kokoonpano voidaan lyödä lukkoon. Tätä ennen vahvistetaan jo muiden osuuksien juoksijoita mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoittautuminen myClubissa

Mainitse kommenttikentässä, jos sinulla on matkustuksiin liittyviä poikkeusjärjestelyjä. Esimerkiksi en tarvitse bussikyytiä, lauttamatkoja tai hyppään bussin kyytiin paikasta X.

Kyselyt matkaan liittyen WhatsAppilla Jerelle (050-5647486) tai jere.pajunen@kalevanrasti.fi