18.12.2023 13:05
Nuoret

Lähde mukaan Leimausleirille Pajulahteen 3-6.6.2024

Valtakunnallinen lasten ja nuorten Leimausleiri järjestetään Pajulahden urheiluopistolla 3.-6.6.2023. Leimausleiri on n. 1500 leiriläisen leiri, jossa sopivia harjoituksia on tarjolla taitotasosta riippumatta alkaen nuorimmista rastireittiläisistä aina 18-vuotiaisiin. Suunnistusharjoitusten lisäksi leiripäivät täyttää muu oheisohjelma.

Lisää Leimausleiristä löydät Leimauksen kotisivuilta.

Leirille ilmoittaudutaan ja siellä liikutaan mm. harjoituksiin ja ruokailuihin seurana. Leirillä on mukana myös seuran omia ohjaajia mukana ohjaamassa harjoituksia. Mukaan ovat tervetulleita myös vanhemmat. Leiripassin hinta on 170 €/lapsi/nuori ja 145 €/vanhempi ja se sisältää harjoitukset, ruokailut sekä oheisohjelman. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee majoitus, joka on majoitustyypistä riippuen 75-160 €. Esitämme seurana toiveen lattiamajoituksesta, jonka hinta on 75 €/hlö. Järjestäjät arpovat majoitukset seurojen esittämine toiveiden perusteella vasta ilmoittautumisen jälkeen, joten majoituksen lopullinen hinta selviää ilmoittautumisen jälkeen.

Kalevan Rastin mukaan Leimaukselle ilmoittaudutaan myClubissa 28.12.2023 mennessä. Tämän jälkeen esitämme seurana toiveen lattiamajoituksesta kyseiselle osallistujamäärälle. Varsinainen ilmoittautuminen suoritetaan tammikuun aikana seurakohtaisen ilmoittautumislinkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan myös leiripassi. Majoitustaso selviää helmikuun aikana ja majoitukset tulevat maksettavaksi maaliskuun aikana.

Ensimmäisen vaiheen ilmoittautuminen myClubissa

Lisätietoja voi kysellä Katri Kolmoselta (katri.kolmonen@gmail.com tai 050 49 22 938)