18.1.2024 08:47
Kuntoilijat

Talvirastit starttaavat tiistaina 23.1.2024

Uusi harrastesuunnistuskausi pyörähtää käyntiin ensi tiistaina kauden ensimmäisillä talvirasteilla. Talvirastikausi jatkuu tiistaisin aina maaliskuun loppuun asti. Maastoon pääsee klo 17.30-18.30 ja maastosta on tultava pois kello 19.30 mennessä. Pieni otsalamppu on tarpeen kartanlukua varten.

Kauden ensimmäiset talvirastit juostaan tiistaina Nepenmäen koululta. Tämän hetkisen sääennustuksen mukaan talvirastit juostaan varsin mukavassa pikkupakkasessa, kun kovimmat pakkaset hellittävät ensi viikon alkuun. Niinivaaran alueella karttaa on viime viikkoina päivitelty useammaltakin nurkalta, joten luvassa on varmasti uusia ja uniikkeja haasteita.

Lisätietoa Talvirasteista

Järjestäjiä haetaan talvi- ja kuntorasteille

Harrastetapahtumien järjestämisvuoroja on jo varattu hyvää tahtia. Muutamat talvirastit vielä etsivät järjestäjää ja etenkin juhannuksen jälkeisellä ajalla kuntorastitapahtumia on vapaana. Tule siis mukaan järjestämään harrastetapahtumia ja ansaitse samalla itsellesi kausikortti, jolla osallistut maksutta sekä talvi- että kuntorasteille. Harrastesuunnistusvaliokunta auttaa tapahtumien järjestämisessä ja maaliskuussa järjestetään koulutustilaisuus ratamestareille, jossa käydään läpi olennaiset asiat onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi.

Tapahtumien varauskalenterin löydät täällä