3.5.2023 16:54
Kalevan Rasti Ry

Toukokuun ajankohtaisia asioita

Jukolan ja Venlojen viestin ilmoittautumiset

Porvoo Borgå Jukolan ja Venlojen viestiin 17.18-6-2023 normaalihintainen ilmoittautuminen päättyy toukokuussa. Seuran jäsenet voivat ilmoittautua Kalevan Rasti joukkueisiin 7.5.2023 asti. Ilmoitettavien joukkueiden määrä päätetään myClubissa olevien ilmoittautumisten perusteella 9.5.2023. Jokaiselle määräaikaan ilmoittautuneelle pyritään järjestämään paikka joukkueessa.

Jukolaan matkustat näppärimmin ja turvallisimmin KR:n Jukola-bussissa, joka lähtee lauantaiaamuna Joensuusta ja palaa sunnuntaina viestin jälkeen Joensuuhun. Sekä viestin osallistumismaksu että bussi kuuluvat seuran jäsenetuihin.

Ilmoittautuminen Venlojen viestiin

Ilmoittautuminen Jukolan viestiin

Ilmoittautuminen Jukola-bussiin

Lasten ja nuorten suunnistusryhmät käynnistyvät

Lasten ja nuorten ohjatut harjoitusryhmät käynnistyvät maanantaina 8.5.2023. Samalla Ketunlenkki muuttaa muotoaan niin, että torstaina järjestettävien kuntorastien yhteydessä on maaston salliessa tarjolla koko perheen ketunlenkkirata. Lisää nuorten toiminnasta löydät täältä.

Taitoharjoitukset

Edustuksen sekä 13-18v valmennusryhmän taitoharjoitukset ovat käynnistyneet tällä viikolla. Nuorten valmennusryhmien vakiopäivä on tiistai ja edustuksen taitoharjoitusten päivä vaihtelee leiri- ja kilpailukalenterin mukaan. Harjoitukset ovat avoimia seuran jäsenille ja jokainen osallistuu harjoitukseen omalla vastuullaan.

Harjoitukset löydät myClubista ja harjoituksiin ilmoittaudutaan harjoitusta edeltävään päivään klo 12.00 mennessä. Kalentereita täydennetään toukokuun aikana.

Kuntorastitiistait käynnistyvät

Torstairastit ovat pyörineet jo hyvän tovin, mutta tiistaina 16.5. pyörähtävät käyntiin myös naapuriseurojen järjestämät tiistairastit. Kuntosuunnistajaa hellitään siis kahtena iltana viikossa. Kuntorastikalenterin löydät Kalevan Rastin nettisivuilta

Tule SM-pitkän talkoolaiseksi

Kalevan Rasti järjestää 2-3.9.2023 SM-pitkän matkan suunnistukset Kolin kaakkoispuolella Höllärinvaaralla. Tule mukaan järjestämään hyviä kisoja! Talkoolaiseksi voit ilmoittautua täällä. Talkoolaisinfo järjestetään helatorstaina 18.5 klo 10.00 Ahvenisen Punasella talolla (Ahvenisentie 1441, Ahveninen). Lisätietoja tulevasta SM-kisasta löydät SM-kisojen sivulta.

Tiomila ja SM-keskimatka toukokuun kirkkaimpina kisoina.

Toukokuun tärkeimpinä kilpailuja ovat sekä suurviestien klassikko 10Mila 20-21.5. Skellefteåssa ja 27.5. Vaasassa juostava SM-keskimatka. Näiden lisäksi Viestiliigaa kilpaillaan perjantaina 5.5. Merimaskussa (Kevätyön viesti) ja 28.5. Seinäjoella (Lakeuden viesti). Viestiliigan osakilpailuja voi seurata IS-TV:n kautta ja IOF TV näyttää 10Milan suorana lähetyksenä. Toukokuussa on siis oiva mahdollisuus myötäelää edustusjoukkueidemme matkassa suunnistuksen suolaa eli viestejä!